VİRANŞEHİR`DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

30.08.2019 12:37:00

Viranşehir’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Viranşehir'de, Zafer Bayramı kutlamaları Yenişehir Mahallesi Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlandı.

Kutlama törenine, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci,İlçe Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Yasin Kip, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci,Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Semiz, İlçe Jandarma Komutanı,Kurum amirleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler,askerler,muhtarlar  ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından tebriklerin kabulüne geçildi.

Kaymakam Ömer Dereci, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Yasin Kip, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Semiz, Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.