VİRANŞEHİR BELEDİYESİ PARK BAHÇE MÜDÜRLÜĞÜ HER YERDE !

29.08.2019 13:21:00

Viranşehir Belediyesi görev ayırımı yapmadan çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, görev ayırımı yapmadan Devlet Su İşleri (DSİ)’ye ait olan Sulutepe Göleti mesire alanında genel bakım ve temizlik çalışması başlattı.

Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı 30 kişiden oluşan ekip tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, kaderine terk edilen mesire alanında Budama, Badana ve  genel temizlik çalışmaları yapıldı.

Çalışmaları yerinde denetleyen Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, yetkili birim müdürü Mehmet Yar’dan bilgi aldı.

Burada kısa bir açıklama yapan Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, görev ayırımı yapmadan ilçenin farklı noktalarında çalışma yürüttüklerini belirterek, amaçlarının bu sıcak yaz mevsiminde vatandaşların daha rahat ve temiz bir ortamda rahatlıkla buraya gelip dinlenmeleri ve piknik yapmaları olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcısı Yıldırım, temizlik çalışmalarının yapıldığı mesire alanını vatandaşların da temiz tutmaları ve sahip çıkmaları gerektiğine dikkat çekti.

Yıldırım, Sulutepe Göleti mesire alanından sonra aynı çalışmanın Barış ve Demokrasi Ormanı’nda da yapılacağını kaydetti.