BOZUK YOLLAR ONARILIYOR

28.08.2019 16:22:00

Viranşehir Belediyemiz üst yapı çalışmaları kapsamında Yenişehir Mahallesi 26. Caddede yapılan kanalizasyon çalışmalarından dolayı bozulan yollarda çalışma başlattı.

Başkan Salih Ekinci'nin talimatıyla yapılan onarımlar ile bozuk yol sorunu ortadan kalkacak.

Daha önce birçok Cadde ve sokakta yenileme çalışması yürüten Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yenişehir mahallesi 26. Caddede çalışma başlattı.

Kısa süre önce başlatılan çalışmaların bir an önce bitirilmesi hedefleniyor.

Yenileme çalışmalarının yapıldığı caddede incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Rağıp Yıldırım, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yıldırım:" Belediye Başkanımız sayın Salih Ekincinin talimatıyla çalışmalarımıza hız verdik.Yoldaki çalışmalar bitme aşamasına geldi. Viranşehir Belediyesi olarak ilçede kilitli parke döşeme işleminin yanı sıra ilçe merkez ve kırsalında halka hizmet noktasında çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan kilitli parke döşeme çalışmamız yürüyor, bir yandan da Asfalt yol yapım işlemimiz devam ediyor. Bunlarla birlikte halkımıza en iyi hizmeti sunabilme gayreti içerisindeyiz. Başkanımız Salih Ekincinin talimatıyla Viranşehir’imizi en iyi hale getirmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. "şeklinde konuştu.

Yıldırım, ayrıca eskimiş veya deforme olmuş yolların en kısa sürede yenileyip istenilen seviyeye getireceklerini bildirdi.