BAŞKAN EKİNCİ`DEN AHDE VEFA ZİYARETLERİ

28.08.2019 15:47:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, güne ahde vefa ziyaretleri ile başladı.

Başkan Ekinci, mesaiye başlamadan önce bir dizi Ahde Vefa ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ahde vefa ziyaretleri kapsamında AK Parti Kurucu üyelerinden Haci Avu, Mehmet Gelin, Eyyup Öztürk ve AK Parti Eski İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Eski yönetim kurulu üyesi Fadıl Barik’i ziyaret etti.

Kurucu üyelerle çeşitli istişarelerde bulunan Başkan Ekinci,  partilerinin kuruluşundan bu güne kadar çeşitli kademelerde görev üstlenen tüm büyüklerini ve arkadaşlarını ziyaret edeceğini belirterek, birlik ve beraberliklerini daha da artırarak yola devam edeceklerini söyledi.

Gösterilen ilgi, alaka ve sohbetlerinden dolayı dava arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Ekinci, ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.

AK Parti kurucu üyeleri ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.