İLÇE KAYMAKAMIMIZ DERECİ`DEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ EKİNCİ`YE ZİYARET

28.08.2019 10:09:00

Viranşehir Kaymakamımız Ömer Dereci, Belediye Başkanımız Salih Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Viranşehir Başkanı Ali Tekin, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri hazır bulundu.

Kaymakam Ömer Dereci'yi karşılayan Başkan Ekinci, yapılan ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Salih Ekinci, Viranşehir halkın yararına imkânlar çerçevesinde hiçbir ayrım yapmadan vatandaşların mağdur olmamaları için tüm imkânların kullanılacağını söyledi.

Başkan Ekinci:"Biz buraya ağalık yada koltukta oturmaya değil hizmet etmek için geldik. Sayın Kaymakamımız ile koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu güzel ziyaretinden dolayında kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Ömer Dereci ise iade-i ziyarette bulunduklarını ifade ederek," Belediye başkanımız sayın Salih Ekinci Viranşehir halkının sorunlarını biliyor ve halkla iç içe. Viranşehir halkına en güzel hizmetleri yapacaktır ve yapmaktadır. Kendisine görevinde başarılar diliyorum . Allah yar ve yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.