VİRANŞEHİRSPOR`UN YABANCI TRANSFERLERİNDEN BAŞKAN EKİNCİ`YE ZİYARET

26.08.2019 12:38:00

Şanlıurfa 1.Amatör lig ekiplerinden Viranşehirspor Kulübü 2. Başkanı Nurettin Karakış, Belediye Başkanımız Salih Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, yeni transferlerini tanıttı.

Başkan Karakış, beraberinde Azerbaycan’dan transfer edilen Elnur Hasannov ve Nijerya'dan Goodlück Omokhudu ile Başkanımız Salih Ekinci’yi ziyaret ederek, yeni transferleri ve takım hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci, İlçede farklı amatör liglerinde mücadele eden tüm takımlara imkanları dahilinde destek olmaya gayret edeceklerini belirterek, tüm takımlardan başarı beklediğini söyledi.

Viranşehirspor Kulübü 2. Başkanı Nurettin Karakış ise, ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.