CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

22.08.2019 13:29:00

Viranşehir Belediyemiz daha önce başlattığı temizlik kampanyası çerçevesinde ilçede bulunan Camileri de katarak buralarda temizlik çalışmasına başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler ilçenin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Tepret Camii’nde temizlik çalışmalarına başladılar. Tepret Camii’nin iç ve dış temizliği için ekipler genel çalışma başlattı. Tepret Camii’nde cami içi halıların temizliği ve cami dışı bahçe temizliği yapılıyor.

Belediye Başkanımız Salih Ekinci” Belediye olarak daha önce genel temizlik kampanyası başlattık. 1 – 7 Ekim tarihlerinde  “Din görevlileri ve Camiler haftası” kutlanacak. O tarihe kadar viranşehir’de bulunan tüm camilerimiz de genel temizlik çalışması yapılacak. Kutsal Mekanlarımızın temiz ve hijyenik olması için Belediye olarak üstümüze düşeni yapıyoruz-yapacağız. Her açıdan görev alanımızda bulunan en iyi hizmeti vatandaşlarımıza vermek için gece gündüz hizmet veriyoruz. Amacımız daha yaşanılır bir Viranşehir için halkımıza en iyisini sunmaktır” dedi.