VİRANŞEHİR`DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

15.08.2019 09:55:00

Viranşehir’de, Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Viranşehir Belediyemiz ve İlçe Kaymakamlığınca Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan bayramlaşma törenine, Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Halil Özşavlı, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Yasin Kip, Viranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Temiz, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, Belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma törenine gelen konukları kapıda karşılayan Başkan Ekinci, vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

Başkan Salih Ekinci,Kurban Bayramı vesilesiyle bir araya gelip bayramlaştıklarını belirterek, Mübarek bayramın tüm İslam Alemine birlik,beraberlik ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Programda İlçe Kaymakamı Ömer Dereci ve Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’da birer konuşma yaparak, Kurban Bayramı ile birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Yaklaşık 1 saat süren programda davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.