BAŞKAN EKİNCİ, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM`DAN SÖZ ALDI

9.08.2019 11:58:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaretler çerçevesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın Murat Kurum ile görüştü. Viranşehir’in daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için projelerini yetkili makamlara sunan Başkan Ekinci' Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın Murat Kurum'dan söz aldı. Başkan Ekinci, Viranşehirlilere Millet Bahçesi ve Kentsel Dönüşüm müjdesi verdi.

Ankara ziyaretlerinin verimli geçtiğini dile getiren Başkan Salih Ekinci, temasları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:"Ankara ziyaretlerimiz kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek, Tek sevdamız Viranşehir’imiz hakkında yapılacak olan proje ve yatırımları konuştuk.

Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette Viranşehir Belediyemize yapılan hibeler için Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi ilettik.

Bakanımız Sayın Murat Kurum’un Viranşehir’imizde yapılmasını istediğimiz talepler doğrultusunda, Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi gibi dev projelerin başlatılması için ilgili genel müdürlüklere verdiği talimatla çalışmalar hızlı bir şekilde başlayacaktır.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretimizde Sayın Bakanımız her zaman yanımızda ve projelerimizin destekçisi olacağını söylediler. Nazik kabullerinden ve bize gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkürlerimi sunarım."ifadelerini kullandı.