BAŞKAN EKİNCİ YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISINDA SUNDUĞU PROJELER İÇİN DESTEK İSTEDİ

6.08.2019 09:30:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, hafta sonu Şanlıurfa'da düzenlenen 'Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı’nın çok verimli geçtiğini söyledi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından belediyelerin sorunlarını çözmek ve projeler geliştirmek adına düzenlenen 'Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı' Şanlıurfa'da özel bir otelde yapıldı.

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Ulaştırma Bakan yardımcısı Selim Dursun, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak bölgelerinde gelen İl ve İlçe belediye başkanları ile bazı Milletvekilleri katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen ve 3 gün süren toplantılarda Belediye Başkanlarına birçok konuda eğitim verildi. Başkanlar, sorun ve projelerini aktarma imkanı buldu.

Toplantıların çok verimli geçtiğini belirten Başkan Salih Ekinci, bulduğu her fırsatta İlçenin sorun, talep ve projelerini yetkililere ilettiğini söyledi.

Toplantıda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve İçişleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy’la görüşen Başkan Ekinci, 20 yıl aradan sonra Viranşehir Halkının görevini yapıp, İlçe Belediyesini AK Belediyecilikle tanıştırdığını belirterek, Vatandaşlara karşı mahcup olmamak için sunulan proje ve hizmet taleplerinin geri çevrilmemesi dileğinde bulundu.

Başkan Salih Ekinci’yi tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve İçişleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy, Başkan Ekinci’yi İlçe halkına mahcup etmemek adına Viranşehir Belediyesine her konuda destek olacaklarının sözünü verdiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra birçok Bölge Belediye Başkanları ile görüşmeler gerçekleştiren Başkan Ekinci, Başkanlardan Viranşehir Belediyesinin projelerine destek olmalarını istedi.