BELEDİYEMİZDEN ŞEFFAF İHALE

2.08.2019 16:21:00

Viranşehir Belediyemiz sosyal medya üzerinden başlatmış olduğu canlı yayın ile şeffaf ihalelere taviz vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet verecek kiralık araç kiralama ihalesi toplantı salonunda yapıldı. Yapılan ihale sosyal medya üzerinden canlı olarak verilerek tüm vatandaşın ihaleyi canlı olarak takip edilmesi sağlandı.

Araç kiralama ihalesi katılımcı firmaların zarfları teslim etmesi ile başladı. İhale komisyonu verilen zarfları sıra numarasına göre tek tek katılımcıların önünde açarak evrakları inceledi ve verilen rakamlar okundu. Teklif ve teminatlar okunduktan sonra firmalara ikinci tekliflerin verilmesi için 30 dakika süre tanındı.

Toplamda 10 firmanın katıldığı ihalenin 2. Oturumu yarım saat sonra başladı. Firmalar yine kapalı zarf içinde 2. Tekliflerini ihale komisyonuna teslim etti. İhale komisyonu sıra ile zarfları açarak verilen tekliflerin miktarını katılımcılara okudu. Daha sonra ihale komisyonu teklifleri değerlendirmek üzere toplandı. İhale sonuçları elektronik posta ile katılımcı firmalara bildirilecek.

Belediye Başkanımız Salih Ekinci” Daha önce söz verdiğimiz gibi şeffaf ihalelerimizin birini daha gerçekleştirdik. İhalede verilen teklifleri katılımcılar,bizler ve tüm halkımız aynı anda öğrenmiş olduk. Böylece hiçbir tereddüte mahal vermeden ihalemiz sonuçlandı.İleri ki dönemlerde Şeffaf ihale çalışmalarımız devam edecek” dedi.