BAŞKAN EKİNCİ İLÇE GENÇLİK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

2.08.2019 13:28:00

Başkan Salih Ekinci, ilçe genelinde devam eden çalışmaları takip etmenin yanı sıra ziyaretlerini de sürdürüyor. Başkan Ekinci, Gençlik Merkezini ziyaret ederek, TÜGVA tarafından verilen kurslarda eğitim alan öğrencilerle buluştu.

Başkanı Salih Ekinci, TÜGVA tarafından verilen kurslarda eğitim alan ortaokul ve lise öğrencileriyle sohbet etti. Öğrencilerle sıcak diyalog kuran Başkan Ekinci, öğrencilerin havuz turu teklifini de geri çevirmedi.

Gençlik merkezinde incelemelerde bulunarak kurslar hakkında bilgi alan Başkan Ekinci, TÜGVA ilçe başkanı Farız Yıldız’dan da kurslarla ilgili bilgi aldı. Kurs alan öğrencilere başarılar dileyen Başkan Ekinci, eğitimin önemine bir kez daha vurgu yaparak, en kısa zamanda öğrencilerin havuz teklifini yerine getireceğinin sözünü verdi.