KOMUTANLARDAN BAŞKAN EKİNCİ`YE ZİYARET

2.08.2019 13:00:00

Viranşehir Garnizon Eski Komutanı Piyade Yarbay Fatih Cesur ve Viranşehir'e yeni atanan Piyade Binbaşı Yasin Kip Belediye Başkanımız Salih Ekinciyi ziyaret etti.

Viranşehir’de yıllardır görev yapan ve ataması çıkan Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Fatih Cesur, Viranşehir’den ataması çıktığı için bugün görevini Viranşehir’e yeni atanan Piyade Binbaşı Yasin Kip’e teslim etti. İki komutan birlikte belediye hizmet binamıza gelerek Başkan Salih Ekinci’yi makamında ziyaret etti. Yarbay Fatih Cesur, Başkan Ekinci’yle vedalaşarak başarı diledi. Belediye Başkanı Salih Ekinci ise Yarbay Fatih Cesur’a Viranşehir’de görev yaptığı sürede yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarı diledi. Viranşehir’e yeni atanan Piyade Binbaşı Yasin Kip’te Başkan Ekinci’ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Ekinci ise Binbaşı Yasin Kip’e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.