ZAMANI FIRSAT BİLEN BELEDİYEMİZ KIRSALDA YOL YAPIMINA DEVAM EDİYOR

2.08.2019 09:08:00

Göreve geldiği günden beri Viranşehir’e hizmet etmeyi amaçlayan Belediye Başkanımız Salih Ekinci mevsimi fırsat bilip üst yapı çalışmalarını hızlandırdı.

Yaz mevsimi dolayısıyla yol yapımına kırsalda ağırlık veren Başkan Salih Ekinci kış ayları başlamadan planlanan çalışmayı ekibiyle birlikte bitirmek adına gece gündüz hizmet veriyor. İklim şartlarını fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğümüzde Belediye Başkanımızın direktifleri doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Viranşehir’e bağlı Dinçer Mahallesinde bu çerçevede Stabilize yol çalışmaları başlatıldı.Başkan Salih Ekinci” Göreve geldiğimizden beridir sevdamız olan Viranşehir’e hak ettiği hizmeti vermek için büyükşehir belediyemiz ile birlikte koordineli bir çalışma başlattık. Kış mevsimi gelmeden kırsal alanda yol çalışmalarımız durmadan devam ediyor. İklim şartlarını fırsat bilip İnşallah hedeflediğimiz amacımıza ulaşacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.