DAR GELİRLİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ BİLGİ EVİ AÇIYORUZ

1.08.2019 10:03:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, yerel seçimler öncesi verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.

Başkan Ekinci, seçim öncesi vaatlerinden biri olan ETÜD Merkezi (Bilgi Evi) projesi için çalışmalara başladı.

Başkan Salih Ekinci, Başkan Yardımcısı Mehmet Rağıp Yıldırım ve birim müdürleri ile birlikte açılacak ‘Bilgi Evi’ için Kışla Mahallesindeki eski Belediye hizmet binasında incelemelerde bulunarak yetkili birim müdürlerinden bilgi aldı.

Başkan Ekinci, daha sonra Yenişehir Mahallesinde bulunan ve yeni yerine taşınacak Viranşehir Anadolu Lisesinin eski binasını gezerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ile istişarelerde bulundu.

Başkan Ekinci, yapılacak ön çalışmaların ardından iki binadan en uygun olanını tercih edeceklerini belirterek, açılacak Bilgi evinin gelir düzeyi düşük öğrencilere yönelik olacağını söyledi.

Viranşehir’de, eğitim başarısının artması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarının altını çizen Başkan Ekinci, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.” Dedi.