BAŞKAN EKİNCİ HAFTA SONUNU BİR DİZİ ZİYARET VE DENETLEMELERLE GEÇİRDİ

29.07.2019 14:22:00

Mesai kavramı tanımayan Başkan Salih Ekinci, hafta sonu tatilini bir dizi ziyaret ve denetlemelerle geçirdi.

Göreve geldikten sonra sürekli halkla iç içe olan Başkan Ekinci, hafta sonunda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Hafta sonu tatiline vatandaşların düğün mevlitleri ve taziyelerine katılarak başlayan Başkan Ekinci, daha sonra hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Ekinci, İlçe Merkezinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ve incelemenin ardından Kırsal Mahallelere geçerek burada yapılan çalışmaları inceledi.

Elatlı ve Aslanbaba Mahallelerinde yapılan yol ve kilitli parke taşı çalışmalarını denetleyen Başkan Ekinci, sorumlu birim yetkililerinden bilgi alarak, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Mahallelerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeyi de ihmal etmeyen Başkan Ekinci, İlçe Merkezi ve Kırsal Mahallelerde yapılan çalışmalara dikkat çekerek, çalışma çitalarını giderek yükselteceklerini kaydetti.

Başkan Ekinci’nin hafta sonu mesaisine AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.