‘YEŞİL BİR VİRANŞEHİR` İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR 8.8.2017 14:09:00

Belediyemiz BaşkanVekili İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, beraberinde Belediye Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi ile Yenişehir Mahallesinde yapımı devam eden parklarda incelemelerde bulundu.

Parklarda yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Sayın Çimşit ve Çiftçi, çalışmalar hakkında Park Bahçe Müdür Vekili Mithat Alay’dan bilgi aldı.

Viranşehir halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu ve bu nedenle Viranşehir Belediyesi olarak ‘Yeşil Bir Viranşehir’ sloganıyla çalıştıklarının altını çizen Başkan vekili Sayın Çimşit, yaptığı açıklamada, “Yenişehir Mahallemizdeki 2 parkta devam eden çalışmaları başkan yardımcımız Arslan Çiftçi ile birlikte inceleme imkanı bulduk. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. O bakımdan 2 parkımızda ve yapılacak parklarda da yeşil alan miktarını arttırmak istiyoruz. Viranşehir’deki vatandaşlarımızın huzur içerisinde yazın sıcak günlerinde serin ve yeşil bir ortamda günlerini geçirmeleri için gerekli çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Yenişehir Mahallesi sakinleri ise, Belediyemiz ekiplerine teşekkür ederek yaptığı açıklamada, “başkanımız mahallemizin eksiklerini bizzat yerinde görüp eksikliklerimizi gideriyor. Sık sık mahalleleri gezip incelemelerde bulunuyor. Belediyemiz ve başkanımızdan Allah razı olsun onlardan çok memnunuz” dedi.