BELEDİYEMİZ YILLARDIR İŞGAL EDİLEN PARKI HALKIN HİZMETİNE AÇIYOR 7.8.2017 14:14:00

Belediyemiz, yıllardır sağlıkçılar sitesi sakinleri tarafından kullanılan parkı, halka açmak için harekete geçti.

Belediyemiz Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Belediyemize ait olan İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan ve yıllardır sağlıkçılar sitesi sakinleri tarafından kullanılan parkı, halkın hizmetine sunmak için çalışma başlattı.

Sabah saatlerinde park alanında çalışma başlatan ekiplerimiz, yapılacak yenileme ve peyzaj çalışmalarının ardından parkı halkın hizmetine sunacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediyemiz Başkan vekili İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, kamuya ait olan alanların işgal edilmesine asla izin vermeyeceklerini belirterek, yıllardır özel bir site tarafından kullanılan parkı, halkın hizmetine sunmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Sayın Çimşit,”Park Bahçe ekiplerimizce yapılacak çalışmaların ardından yıllardır işgal edilen parkımızı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.