BELEDİYEMİZ YILLARDIR KAPALI OLAN YOLU ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNE AÇTI 7.8.2017 14:12:00

İlçenin 4 bir yanında hizmet odaklı çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, yıllardır araç ve yaya trafiğine kapalı olan yolu açmak için çalışma başlattı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü, İlçenin Hürriyet Mahallesinde Belediye imar planında yol olarak gözüken fakat yıllardır araç ve yaya trafiğine kapalı olan 401. caddede başlattığı çalışmaların ardından yolu ulaşıma açacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediyemiz Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, çarpık yapılaşma ile birlikte imarda yol olarak göründüğü halde yıllardır araç ve yaya trafiğine kapalı olan yeni caddenin sakinleri ile yapılan görüşmelerin ardından açıldığını söyledi.

Yeni yol açma çalışmalarında vatandaşları mağdur etmediklerini ve gerek yardımların yapıldığını belirten Sayın Çimşit, kendilerine zorluk çıkarmayan ve yardımcı olan mahalle sakinlerine teşekkür etti.