İŞ ADAMI AKYÜREK BAŞKAN EKİNCİ`Yİ ZİYARET ETTİ

12.07.2019 12:11:00

AK parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Mehmet Akyürek’in Kardeşi İşadamı Mustafa Akyürek, Belediye Başkanımız  Salih Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AK parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Mehmet Akyürek’in kardeşi işadamı Mustafa Akyürek, Belediye Başkanımız Salih Ekinci’yi ziyaret etti. Viranşehir’in sağ siyasetinin duayen ismi Mehmet Ekinci ve AK parti Viranşehir Belediye Meclis üyesi Eyüp Öztürk ile birlikte gelen Akyürek, Başkan Ekinci ile makamında görüştü. Akyürek : “ Sizleri tebrik ediyorum. Görevinizde başarılar diliyorum. Viranşehir halkına gerekli hizmeti yapacağınızdan güvenim tam. Allah sizleri utandırmasın.” Dedi.

Başkan Salih Ekinci ise ziyaret için teşekkür ederek: “Ziyaret için sizlere çok teşekkür ediyorum. Halk bize güvendi. Bizi bu makama getirdi. Biz de bu halka layık olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü.