GÖZLEK MAHALLESİ TAZİYE EVİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ

5.07.2019 11:13:00

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Kırsal Mahallelerde çalışmalarına devam ediyor. İlçenin Gözlek mahallesinde bulunan taziye evinin çevre düzenlemesini yapan ekiplerimiz taziye evinin çevresini de kilitli parke taşı ile döşedi.

Fen İşleri Müdürlüğümüz ilçede kırsal mahallelerde çalışmalarına ağırlık verdi. Kırsal Mahallelerde Kilitli parke taşı ve stabilize yol  çalışması yapan Viranşehir Belediyemiz, Gözlek mahallesinde taziye evinin çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Taziye evinin bazı eksikliklerini gideren Fen İşleri Müdürlüğümüz ardından taziye evinin çevresini kilitli parke taşı ile döşedi. Fen  İşleri Müdürlüğü yetkilisi yaptığı açıklamada: “Belediye olarak vatandaşlarımızın eksiklerine zamanında müdahale etmeye çalışıyoruz. Gözlek mahallemizde bulunan taziye evinin eksikleri vardı. Onları halledip, çevre düzenlemesi yaptık. Şuan kilitli parke taşı döşemesi yapıyoruz. En kısa sürede buradaki çalışmalarımız sona erecek.” Dedi.