ESKİ SAĞLIK OCAĞI TADİLATA ALINARAK METRUK EVLER YIKILDI

2.07.2019 16:40:00

Belediyemiz tarafından 31 Mart sonrasında atıl durumda olan Belediye Sağlık Ocağını Tadilattan geçirilerek, 8 adet metruk evin yıkımı gerçekleştirildi.

Söz konusu Sağlık Ocağı atıl durumda bırakıldıktan sonra harabeye dönüşmüş ve madde bağımlılarının adeta sığınağı haline gelmişti. Bu durum karşısında Belediyemiz hemen harekete geçerek Eski Sağlık Ocağını onarıma alıp çevre düzenlemesini yaptı.

Viranşehir’in muhtelif Mahallelerinde atıl durumda bulunan 8 adet metruk ev vatandaşların talebi üzerine yıkıldı. Söz konusu yerler atıl hale geldikten sonra amacı dışında kullanılmaya başlanmış ve bu durum karşısında şikâyetler artmıştı. Vatandaşın şikâyetini göz önüne alan Belediyemiz metruk evlerin yıkımına karar verip uyguladı.

Belediye Başkanımız Salih Ekinci” Belediye olarak vatandaşın şikâyetlerini azami bir şekilde dikkate alıyoruz. Bize gelen şikâyetler ilgili birimlerce değerlendirildikten sonra yasalara uygun bir şekilde kararlar alıp bunu uyguluyoruz. Söz konusu Viranşehir’de yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğudur” dedi.