KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

1.07.2019 14:25:00

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ilçemizin kırsal kesiminde en ücra köşelere kadar hizmet götürmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz bu çerçevede ilçemize bağlı İsa harabesi mahallesinde bulunan taziye evi iyileştirme çalışmalarına başlayarak burada ikamet eden vatandaşların sorunlarına çözüm konusunda yardımcı oluyor. İsa Harabesi Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda burada bulunan Taziye Evinin çevre düzenlemesi yapılıyor.

Ayrıca Yollarbaşı Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğümüz stabilize yol çalışması yaparak bozuk olan yolun onarımını yapıyor. Burada ikamet eden vatandaşlar yapılan bu çalışmadan dolayı “Bozuk olan yolumuzun onarımı konusunda bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz ” diyerek duygularını dile getirdiler.

Belediye Başkanımız Salih Ekinci ise” Belediye olarak Viranşehir’de bulunan gerek merkez gerekse kırsal olsun üzerimize düşeni yapmak için imkanlarımız dahilinde ekiplerim ile birlikte ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam ediyoruz. İsa harabesi Mahallesi Taziye Evi ve Yollarbaşı Mahallesi stabilize yol yapımı için ekiplerimiz çalışmalarına başladı. İnşallah en kısa zamanda bu alanda ki sorunlarımızı en aza indireceğiz. Emeği geçen ekiplerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.