BELEDİYEMİZDEN 2.HALK GÜNÜ TOPLANTISI

3.8.2017 17:04:00

Belediyemiz, ilkini Haziran Ayı’nda gerçekleştirdiği “ Halk Günü” toplantısının ikincisi düzenledi.

Belediyemiz meclis toplantı salonunda yoğun katılımla gerçekleşen  “ 2. Halk Günü” toplantısına,  Belediyemiz Başkan Vekili Sayın Ömer Çimşit,  Belediyemiz Başkan yardımcıları Sayın Halaf Kete, Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, STK ve Siyasi parti temsilcileri, Birim müdürleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda, Belediyemizin 7 aylık çalışmaları ile yapılacak hizmetler sinevizyon eşliğinde katılımcılara anlatıldı.

Daha sonra, Belediyemiz Başkan Vekili Sayın Ömer Çimşit,  Belediyemiz Başkan yardımcıları Sayın Halaf Kete, Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi, Halkın ilettiği istek, şikâyet, öneri ve beklentilerini dinledi.

Halkın ilettiği istek, şikayet, öneri ve beklentiler, hem sözlü cevaplandı, hem de gerekli birimlere iletilip sonucun takip edileceği belirtildi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Belediyemiz Başkan Vekili Sayın Ömer Çimşit,” halkımızdan gizli saklı hiçbir şeyimiz yok. Halkımız belediyeye gelip harcanan her kuruşunu hesabını sorabilir, sorgulayabilir. Her şeyimizi şeffaf ve basına açık bir şekilde yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yaklaşık 2,5 saat süren toplantının ardından Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Belca, hem hizmetlerinden dolayı, hem de derneklerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediyemiz Başkan Vekili Sayın Ömer Çimşit’e teşekkür plaketi takdim etti.

Toplantıya katılan katılımcılar ise, böylesi şeffaf bir toplantı gerçekleştirdikleri için Belediyemize teşekkür ettiler.