BELEDİYEMİZDEN 50 CAMİ VE TAZİYE EVİNE SES CİHAZI DESTEĞİ 3.8.2017 17:01:00

Belediyemiz, ilçe merkez ve kırsal mahallelerde bulunan 50 Camii ile taziye evlerine kablosuz ses cihazı (Hoparlör) desteğinde bulundu.

Belediyemizde düzenlenen ses cihazı dağıtım törenine, Belediyemiz Başkan Vekili Sayın Ömer Çimşit, Belediyemiz Başkan yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık,Arslan Çiftçi, İlçe Müftüsü Kamil Oktay ve cami imamları katıldı.

Dağıtım töreninde kısa bir açıklama yapan Belediyemiz BaşkanVekili İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, “ ibadethanelerimize çok önem veriyoruz. Bu bağlamda ses cihazı olmayan 50 adet camii ve taziye evlerine cihaz desteğinde bulunduk.  Cami ve taziye evlerimizin eksikliklerini Belediyemizin imkan ve olanakları dahilinde gidermeye çalışıyoruz. Yardımlarımız bununla sınırlı kalmayacak. Taziye evlerine de yardım ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Belediyemiz Başkan Vekili ve Başkan yardımcılarımız ile İlçe Müftüsü tarafından 50 adet ses cihazı (Hoparlör) Camii imamlarına teslim edildi.

Cami imamları ise, desteklerinden dolayı Belediyemize teşekkür ettiler.