BELEDİYEMİZDEN KIRSAL MAHALLELERDE ASFALT ÇALIŞMASI

1.08.2017 17:28:00

Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit beraberinde Belediye Başkan yardımcıları Sayın Halaf Kete,Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi ile Büyük Bardakçı Mahallesinde Asfaltlama çalışmalarını yerinde denetledi.

Yaklaşık 50 dereceyi bulan sıcaklara rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz Fen işleri ekibi, Asfaltlama programında bulunan 2 Bin Nüfuslu Büyük Bardakçı Mahallesinde Asfaltlama çalışması başlattı.

Çalışmaları yerinde denetleyen Belediyemiz Başkan vekili Sayın Ömer Çimşit, Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ’tan çalışmalar hakkında bilgi alarak, 10 kilometrelik köy için yolun bir an önce bitirilip hizmete sunulmasını istedi.

Kırsal mahalle yollarındaki standarttın yükseltilmesine yönelik çalışmaların gece gündüz, mesai kavramı tanımadan aralıksız devam ettiğini belirten Sayın Çimşit, hedeflerinin programda olan 88,5 kilometrelik köy içi yollarının asfaltlama çalışmalarını bitirmek olduğunu kaydetti.

Mahalle Sakinleri ise, yıllardır hizmet görmeyen mahallenin Kayyum Belediyesi ile birlikte hizmetle tanıştığını belirterek, belediyemize teşekkür ettiler.