BELEDİYEMİZİN PARK BAHÇE ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

1.08.2017 17:14:00

Belediyemiz, Park Bahçe Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilere “İş Güvenliği ve İş Sağlığı Eğitimi” semineri verildi.

Stil Grup şirketi tarafından Belediye meclis toplantı salonunda Park Bahçe Müdürlüğünde çalışan işçilere yönelik “İş Güvenliği ve İş Sağlığı Eğitimi” semineri verildi.

İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Yıldırım tarafından sinevizyon eşliğinde verilen seminerde, “iş kazalarının sebepleri ve koruma yöntemleri, Elektrik tehlikeleri, riskleri ve önlemleri, iş yeri temizliği ve düzeni, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları ile birçok konu hakkında bilgi verildi.

İş sağlığı ve güvenliğinin önemine dikkat çeken Yıldırım, amaçlarının iş yerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmek olduğunu söyledi. Yıldırım,  Amaçlarının çalışanları hak ve sorumlulukları konusunda bilinçlendirmek olduğunu ifade ederek şunları kaydetti; “ Eğitimdeki temel amacımız iş yerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmek, iş kazaları ve meslek hastalıklarını azaltmak, onların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gereken tedbirleri öğretmek, iş sağlığı ve güvenliği bilinci oluşturarak uygun davranış kazandırmaktır” dedi.