BELEDİYEMİZ KIRSAL ALANDA ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

31.07.2017 15:03:00

Kayyum Belediyemiz, Üst yapı çalışmaları kapsamında ilçenin  dört bir yanında ve Kırsallarda  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü, üst yapı çalışmaları kapsamında ilçenin Aslanbaba Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı.

İlçe Kaymakamı Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit Başkan Yardımcılarımız Sayın Halaf Kete, Sayın Mahmut Şık, ve Sayın Arslan Çiftçi,  ile birlikte çalışmaların yapıldığı Aslanbaba Mahallesi alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Viranşehir’de kilitli parke taşı döşenmeyen hiçbir mahallemizin   kalmayacağını belirten Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit, hedeflerinin ilçe ve kırsal kesimdeki Mahallelerimizi  hizmete doyurmak olduğunu söyledi.

Çalışmaların hem ilçe hem de kırsal mahallelerde sürdüğünü ifade eden Sayın Çimşit, yılsonuna kadar çok büyük işlere imza atacaklarını kaydetti.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Heyetimiz daha sonra Aslanbaba Türbesini Ziyaret ederek dualar etti.