BELEDİYEMİZ BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ÇİMŞİT`TEN HALK GÜNÜ DAVETİ

31.07.2017 13:40:00

Belediyemizin, ilkini Haziran  ayı’nda gerçekleştirdiği “ Halk Günü” toplantısının ikincisi düzenlenecek.

Kayyum Belediyesi döneminde gerçekleşen “ Halk Günü” toplantısının ikincisi 03.08.2017 Perşembe günü  saat: 10:00’da belediye meclis toplantı salonunda yapılacak.

Yoğun katılımın beklendiği toplantıda, belediyemiz başkan vekili ve  başkan yardımcıları, halkın istek,şikayet,öneri ve beklentilerini dinleyecek.

Toplantıda,Halktın ileteceği istek,şikayet,öneri ve beklentiler,gerekli birimlere iletilip sonucu takip edilecek.

"Vatandaşlarımızı bekliyoruz"

Vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiklerini ve onların dertlerini dinlediğini söyleyen Belediyemiz Başkanvekili İlçe Kaymakamı  Sayın Ömer Çimşit,halk gününün de bu çalışmalardan biri olduğunu söyledi.

"Vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlamaktan çok memnunuz" diyen Başkanvekilimiz Sayın  Çimşit, "Halk gününde vatandaşlarımız sorunlarını birebir bizlere iletme fırsatı buluyor. Bizler de vatandaşlarımızın sorunlarını sıcağı sıcağına çözmeye çalışıyoruz. Hemen çözümü olmayan konular hakkında da vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirmeleri yaparak, sorunun aşılabileceği birimlere yönlendiriyoruz. İlçe sınırlarımız içindeki tüm vatandaşlarımızı,3 Ağustos perşembe günü saat:10:00’da belediye meclis toplantı salonuna bekliyoruz” Dedi.