BAŞKAN EKİNCİ MECLİS BAŞKANI ŞENTOP`U ZİYARET ETTİ

28.06.2019 14:53:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u makamında ziyaret etti.

Belediye başkanımız Salih Ekinci Ankara ziyaretinde TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u ziyaret etti. Ekinci, Şentop’a yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. TBMM Başkanı Şentop’ta Ekinci'yi yerel seçimlerindeki başarılarından dolayı kutlayarak, Viranşehir halkına özel selamlarını iletti. Ekinci "Sabır şehrimiz için sayın Başkanımıza yapılacak çalışmalar ile ilgili brifing verdik. Kendisine Göbeklitepeyi temsil eden bir plaket sunduk. Sayın Başkan yapacağımız çalışmalar için bize destek sözü verdiler."  dedi.

Ekinci TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a Viranşehir'e özgü şelengo da takdim etti. Ekinci kabul için Meclis Başkanına teşekkür ederek, meclisten ayrıldı.