VİRANŞEHİR BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

12.06.2019 08:35:00

Viranşehir Belediyesi 2019 Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısının 1’inci oturumu Meclis Başkan Vekili Eyyüp Öztürk başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Viranşehir Belediye Meclisi Haziran ayı ilk oturumu yapılan yoklamanın ardından bir dakikalık sayğı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Halka ve basına açık yapılan toplantıda gündeme alınan 6 maddenin üçü bir sonraki meclis toplantısına ertelenirken, Gölbaşı Mahallesinde bulunan ve Mülkiyeti Belediyeye ait 146 ada 2 nolu parsel tahsisinin iptal edilmesine karar verildi.

Gap Belediyeler Birliğine yapılan asil üye seçiminde ise,Cuma Koyuncu ve Ahmet Güneş seçildi.

İlçe İmar Plan revizyonun yapılması maddesi de yapılan 2’inci oturumda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Yaklaşık 1 saat süren toplantı, dilek ve temenniler bölümünden sonra sona erdi.