2019 YILI İNSEKTİSİT İLAÇ ALIM İHALESİ YAPILDI

31.05.2019 17:35:00

Belediyemiz tarafından 2019 yılı yaz aylarında vatandaşların daha rahat bir ortamda dinlenip haşeresiz bir yaz geçirmelerini sağlamak amacıyla, etkin çalışma yürütmek için 8 Bin Lt İnsektisit ilaç alım ihalesi gerçekleştirildi.

Belediyemiz toplantı salonunda gerçekleşen 8 Bin Lt İnsektisit ilaç alım ihalesine 3 istekli firma katıldı.

Belediye Birim müdürlerimizin nezaretinde yapılan ilaç alım ihalesinde isteklilerin vermiş olduğu teklifler komisyon tarafından açılarak teker teker okundu. Basına açık şeffaf olarak gerçekleşen ihalede isteklilerin vermiş olduğu teklifler okunurken, açık oturum kapatılarak kapalı oturuma geçildi. Kapalı oturumda yapılacak olan değerlendirmenin ardından sonuç isteklilere elektronik posta yoluyla iletilecek.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Salih Ekinci, Halk sağlığını ön planda tutan bir belediye olduklarını belirterek bu amaçla halkın yaz aylarında daha rahat bir ortamda yaşayabilmeleri için ilaç alım ihalesi gerçekleştirdiklerini söyledi. İlaç alım ihalesinin ardından yaz aylarında haşere ile etkin bir şekilde mücadele edeceklerini sözlerine ekleyen Ekinci, halkımız rahat olsun biz Halkımız için gecemize gündüzümüze katarak çalışacağız dedi.