ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZDEN ESNAFLARA “ MAYTAP ” UYARISI

31.05.2019 16:20:00

Zabıta Müdürlüğü ve ilçe Emniyetin ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelindeki bakkal ve marketlerde maytap benzeri patlayıcı içerikli oyuncakların satılmaması yönünde uyarılarda bulundu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak amacıyla Viranşehir İlçesindeki denetimlerini ara vermeden gece ve gündüz mesaileri ile devam ettiriyor. Ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde  hem denetimlerini arttırdı hem de bakkal ve marketlere uyarılarda bulunuyor. Bayram dolayısıyla patlayıcı içeren torpil, pata, çıtpıt, maytap ve boncuklu silah gibi oyuncakların satışının yapılmaması konusunda esnafa uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, uyarı metninin yer aldığı bilgilendirme yazılarını tebliğ ediyor.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, denetimlerin yoğun şekilde devam edeceği ve bayram boyunca da devam edeceği bildirildi.