MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ

31.05.2019 16:01:00

Büyükşehir belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen atıl kalan hizmetler belediyemiz tarafından sürdürülüyor.

Şehir Mezarlığında Ramazan bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmalarına başladı. Daha önce büyükşehir belediyesi ağında olmasına rağmen kendi imkânları ile mezarlık yolunu onaran belediye şimdi ise temizliğe el attı. Ramazan Bayramını da dikkate alan belediye ziyaretlerde aksilik yaşanmasın diye temizliğe el attı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz şehir mezarlığında ot biçme, temizlik ve bakım çalışmalarına başladı. Ramazan Bayramı öncesi başlatılan temizlik seferberliğinin Arife gününe kadar tamamlanması planlanıyor.

Çalışmalar hakkında Başkanı Salih Ekinci:" Büyükşehir küçük şehir gözetmeksizin çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mezarlıkların temizlik ve bakımı düzenli periyotlarla yapılıyor. Ancak bayram öncesinde daha özenli bir çalışma yürütülüyor. 'dedi.

Ekinci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Değerli vatandaşlarımız mezarlıklardaki yakınlarını ziyarete geldiğinde, mekânlarının temiz ve bakımlı olduğunu görmesi bizleri mutlu edecek. Düzenli aralıklarla yaptığımız mezarlık temizlik ve bakım çalışmalarımız bayram öncesinde daha detaylı ve özenli bir biçimde devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.