YENİ MEZARLIK YOLU ONARILDI

30.05.2019 12:15:00

Yıllardan bu yana bozuk olan Viranşehir Yeni Mezarlık yolu Belediyemiz tarafından onarıldı.

Büyük şehir yol ağına dahil olmasına rağmen Başkan Salih Ekinci gelen şikayetleri dikkate alarak yolun onarılması için talimat verdi. Bozuk yol nedeniyle yıllardır cenaze defin ve ziyaretlerde sıkıntılar yaşanıyordu.

Başkan Salih Ekinci göreve gelir gelmez hiç vakit kaybetmeden talimat vererek büyükşehir çalışma alanı olmasına rağmen vatandaşların mağdur olmaması için hemen çalışma başlattı. Mezarlık yoluna önce stabilize sonrada siyah mucur döküldü. Belediye ekiplerinin mezarlıkta yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ekinci: “İlçe mezarlığımızda özellikle kış aylarında yağışların etkisiyle oluşan çamur, yazında tozlu olmasından dolayı Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretleri zorlaşıyordu. Vatandaşlarımız kabir ziyaretlerini yaparken kışın çamurlu, yazında tozlu ve engebeli yollardan geçmek zorunda kalmadan, yapılan yollardan sevdiklerinin mezarlarına rahatça ulaşabilecekler.” ifadelerini kullandı.