ŞEHİT AİLELERİ VE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ ONURUNA İFTAR YEMEĞİ

30.05.2019 10:55:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, Şehit ve Muharip Gaziler Derneği onuruna iftar yemeği verdi.

Belediye personeli ve aileleri, Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneğinin katıldığı, iftar yemeği öncesi misafirleri kapıda karşılayan ve masaları tek tek dolaşan Başkan Salih Ekinci, davetlilerle selamlaşarak hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.

Kışla Mahallesinde bulunan Belediye hizmet binamızın bahçesinde verilen iftar yemeğine, Başkanı Salih Ekinci, Eşi Sibel Ekinci, Belediye personeli ve aileleri ile Şehit ve Muharip Gaziler Derneği katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemekte Belediye Başkanı Salih Ekinci " Belediye personeli ve aileleri, Şehit ve Gaziler Derneği ile bir araya gelerek birlik, beraberlik ve paylaşma duygularımızı pekiştirdik. Ramazan ayının sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olması dileği ile Ramazan’ın feyzinden, bereketinden, rahmetinden istifade edilmesini temenni ediyorum. Cenabı Hak’a hamdolsun bizleri sağlıkla, huzurla yine bir iftar sofrasında buluşturdu. Ramazan, paylaşma, bereket ve rahmet ayıdır. Bizler Viranşehir Belediyesi olarak personelimizle ve halkımızla kocaman bir aileyiz ve ailemizle bu mübarek ayda rahmeti bereketi paylaşalım istedik. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Başkan Ekinci’nin konuşmasından sonra okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

Programa katılan davetliler ise, iftar organizasyondan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür ettiler.