BAŞKAN EKİNCİ KASAPLAR ÇARŞISINDAKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

28.05.2019 14:40:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Ekinci bugün kasaplar çarşısında esnaflarla bir araya geldi. Başkan Ekinci, Viranşehir'in en eski çarşılarından kasaplar çarşısı için neler yapılabileceği konusunda esnaflarla fikir alış verişinde bulundu. Ekinci daha modern bir kasaplar çarşısı için esnaflarla birlikte iyi çalışmalar yapacaklarını söyledi. Viranşehir'in her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, "Viranşehir'in lüks, modern bir kasaplar çarşısına ihtiyacı var. Bu anlamda çalışmalarımız var. Bu konuda katkı sunmak isteyen esnaflarımızın fikirlerine açığız. Viranşehir'e layık olduğu hizmetleri yapmak için çalışacağız." dedi. Esnaflar da Ekinci'ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Esnaflar ilçede yeni bir Mezbahane ve kasaplar çarşısına ihtiyaç olduğunu dile getirdiler. Başkan Ekinci inşallah en kısa sürede kasaplar çarsıyla ilgi en kısa sürede başlayacağını söyledi.