BAŞKAN EKİNCİ`NİN TALİMATIYLA MEZARLIK YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATILDI

27.05.2019 12:26:00

Viranşehir Belediyemiz, Ramazan Bayramı öncesi görev alanımıza girmemesine rağmen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aile mezarlığı yolunda çalışma başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, Başkan Salih Ekinci’nin talimatı üzerine tepkilere neden olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait olan  Viranşehir Aile mezarlığı yolunun üst yapı çalışmalarına başladı.

Ekipler, üst yapı çalışmaları kapsamında yola stabilize malzemesi dökerek asfalta hazır hale getirecek.

Görev ayırımı yapmadıklarını ve asla yapmayacaklarını yineleyen Başkan Salih Ekinci, Vatandaşlarımızdan mezarlık yolu ile ilgili çok şikayetler geliyordu. Ramazan Bayramı öncesi bu şikayetleri, o yolun Büyükşehir Belediyesine ait diye gözardı edemezdik. Önemli olan vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirmek ve halkımızı memnun edebilmektir.Dolayısıyla vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri için ekiplerimiz yolda çalışma başlattı. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile bu Bayramda mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirebilirler” diye konuştu.