BAŞKAN EKİNCİ`DEN TÜGVA VİRANŞEHİR TEMSİLCİSİ YILDIZ`A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

27.05.2019 11:50:00

Başkan Salih Ekinci, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Viranşehir İlçe temsilciliğine yeni atanan Farız Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Ekinci’nin TÜGVA’ya yaptığı ziyarette, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Garip Köroğlu ve parti yöneticileri eşlik etti.

Ceylanpınar caddesinde bulunan TÜGVA ilçe temsilciliğini ziyaret eden Başkan Ekinci, göreve yeni atanan Farız Yıldız’a hayırlı olsun dileklerinde bulunup, görevinde başarılar diledi.

TÜGVA Temsilcisi Farız Yıldız ise, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ekinci ve beraberindekilere teşekkür etti.