MAYIS AYI MECLİS TOPLANTIMIZ DEVAM EDİYOR

8.05.2019 15:37:00

Mayıs ayı meclis toplantımız devam ediyor. Belediye Başkanımız Salih Ekinci başkanlığında yapılan mayıs ayı toplantısı, halka ve basına açık yapılıyor.

Mayıs ayı meclis toplantısının birinci oturumu bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Salih Ekinci, Meclis üyelerinin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ederek, toplantının ve alınacak kararların hayırla vesile olmasını diledi.

Yapılan konuşmanın ardından toplantının gündem maddelerine geçildi. 9 Maddenin görüşüleceği, Mayıs ayı meclis toplantısında 2018 yılına ait idari kesin hesabının görüşülmesi maddesi komisyona sevk edilirken, İfraz, Tevhit artılardan oluşan yerlerin ve üzerinde mesken olan arsaların satış yetkisinin Belediye Başkanına ve encümenlere verilmesi, Germen Mahallesinden yeni mahalle oluşturulması, belediye norm kadrosunun düşünülmesi ve Plan ve Bütçe komisyonuna bir üye seçimi maddeleri oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Gap Belediyeler Birliğine üye seçimi Haziran ayı meclis toplantısına, Türkiye Belediyeler Birliğine üye seçimi ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bırakılırken, Amatör spor Kulüplerine nakdi yardım yapılması ve Sosyal denge sözleşmesinin imzalama yetkisinin Belediye Başkanına verilmesi maddeleri ise, son oturumda karara bağlanacak.