BAŞKAN YARDIMCIMIZ YILDIRIM YENİ TAHSİLAT NOKTASINI İNCELEDİ

7.05.2019 14:22:00

Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Rağıp Yıldırım, vatandaşlara zaman tasarrufu ve kolaylık sağlamak amacıyla oluşturulan yeni tahsilat noktasını ziyaret ederek incelemede bulundu.

Başkan Salih Ekinci'nin talimatıyla İlçenin Kışla mahallesindeki Belediye eski hizmet binasının zemin katında Mali Hizmetleri Gelir Birimi bünyesince oluşturulan yeni tahsilat noktasında incelemede bulunan Yıldırım,çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yıldırım burada yaptığı açıklamada ; Vatandaşların ödemelerini Belediye hizmet binasına gelmeden de buradan rahatlıkla yapabileceklerini belirterek,bu amaçla yeni bir tahsilat noktası oluşturulduğunu söyledi.

Hafta içi vatandaşların 08:00 ile 16:30 saatleri arasında yeni tahsilat noktasına gelerek gerek Kredi kartı, gerekse de nakit olarak Emlak vergisi, Çevre ve temizlik vergisi, İlan, reklam vergisi ve Kira ödemelerini hızlı bir şekilde yapabileceklerini sözlerine ekleyen Yıldırım, bunun dışında Belediyenin resmi web sitesi üzerinden de giriş yapılarak ödeme yapılabileceğini kaydetti.