BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ YILDIRIM “SAĞLIKLI YAŞAM” YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

3.05.2019 15:09:00

Viranşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, Sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü Personelleri, Belediyemiz Spor Kompleksi önünde bir araya gelerek, farkındalık oluşturmak ve çarşı esnafının Obezite ve Sağlıklı yaşama dikkatini çekmek için ellerinde çeşitli sloganlar içeren dövizlerle Dörtyol mevkiine kadar yürüdü.

Yürüyüşe, Belediye Başkan yardımcımız Mehmet Rağıp Yıldırım, İlçe Sağlık Müdürü ve Sağlık personelleri katıldı.

Yürüyüş sonunda konuşan Başkan yardımcımız Mehmet Rağıp Yıldırım, Sağlıklı bir yaşam için insanların her gün yürümesi gerektiğini belirterek, Şartlar ne olursa olsun spor alışkanlığının sağlıklı ve kaliteli yaşam için sürdürülmesi gerektiğine dikkat çekti.