BAŞKAN VEKİLİ ÖZTÜRK FUTBOL TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

26.04.2019 09:47:00

Belediye Başkan Vekilimiz Eyyup Öztürk, Viranşehir Önder Derneğinin düzenlediği İmam Hatip Ortaokulları arası halı saha futbol turnuvasının ödül törenine katıldı.

Başkan Vekili Öztürk, Eyyüp Nebi ile Bediüzzaman Ortaokulu arasında oynanan final maçını, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Dernek üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte izledi.

Turnuvada şampiyon olan Eyyüp Nebi Ortaokulunun şampiyonluk kupasını Belediye Başkan Vekili Eyyüp Öztürk, 2’nci olan Bediüzzaman Ortaokulu Kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ve 3’üncü olan Viranşehir İmam Hatip Ortaokulu kupasını AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin verdi.

Ödül töreninde kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Öztürk, dereceye giren takımları tebrik ettiğini belirterek, Spor aktivitelerinin okullar arası dayanışma ve kaynaşma sağladığına vurgu yaparak, turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.