BAŞKAN VEKİLİ ÖZTÜRK`TEN 3 ÇİFTE HEDİYE

26.04.2019 08:57:00

Belediye Başkan Vekilimiz Eyyup Öztürk, yeni evlenen 3 Çifte Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Nikâh kıyan 3 çifti, Belediye Başkanlığı makamında ağırlayan Başkan Vekilimiz Öztürk, Çiftlere mutluluklar dileyerek, içinde Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı bulunan hediye paketini takdim etti.

Yeni hayatlarında genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediğini belirten Başkan Vekilimiz Öztürk, “Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Tabii ki evlilik hayatınızda iyi ve kötü günleri birlikte yaşayacaksınız. Yeni hayatınızda karşınıza çıkacak olan engelleri, sorunları birlikte aşacaksınız. Her şeyden önce bu evliliğin sağlık mutluluk ve huzur içinde devam etmesini temenni ediyorum. Saygı, sevgi ve hoşgörünüzü birbirinizden eksik etmeyiniz. Vatanına, Milletine, Devletine ve Bayrağına sahip çıkacak çocuklar yetiştirin. Sizlere sağlıklı ve sevgi dolu geçireceğiniz güzel günler, mutluluklar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yeni evlenen 3 Çift ise, Başkan Vekili Öztürk’ün verdiği hediyeyi evlerinin en üst köşelerinde muhafaza edeceklerini belirterek, Başkan vekiline teşekkür ettiler.