BAŞKAN EKİNCİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN YENİ DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISI`NA KATILDI

15.04.2019 16:38:00

Başkan Salih Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni dönem için gerçekleşen ilk meclis grup toplantısına katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısına Viranşehir ekibine başkanlık ederek katılım sağlayan Başkan Ekinci, sabah oturumunda diğer meclis üyeleri ile birlikte toplantıya katılım sağladı. Toplantıda Başkan Ekinci çalışma arkadaşları ile tanışarak başarı dileklerinde bulundu.

Ekinci yeni dönem ilk meclis grup toplantısı hakkında kısa bir açıklama yaparak, " Şanlıurfa’da Büyükşehir Meclis toplantısının ilk oturumuna katıldık. Bu çatı altında 5 yıl boyunca beraber çalışacağımız arkadaşlarımız ile tanışma fırsatı bulduk. Viranşehir’in Büyükşehir Belediyesine ait olan yerlerde ki hizmetlerin yapımı için büyük çabalar harcayacağız. İnşallah bu dönem Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Viranşehir’i hizmete doyuracağız. Gerçekleşen toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.”Diye konuştu.