HALKIN BELEDİYESİNİN ŞAMPİYONU HALK EĞİTİM OLDU

15.04.2019 09:45:00

Viranşehir Belediyemiz tarafından organize edilen ve bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kurumlar arası futbol turnuvasının şampiyonu Viranşehir Halk eğitim oldu.

Yaklaşık bir aydır devam eden turnuvanın final maçına Başkan Salih Ekinci, Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Kurum amirleri, Okul Müdürleri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Final maçı öncesi 3. maç yapıldı. Fatih sultan Mehmet Anadolu Lisesi-Dikmeler Ortaokulu karma takımı rakibi Ekindöver’i 4 – 2 mağlup ederek turnuvada 3. oldu. Finalde ise Halk Eğitim Müdürlüğünün iki takımı olan Halk Eğitim Gücü ve Viranşehir Halk Eğitim karşılaştı.

Oldukça çekişmeli geçen maçta Viranşehir Halk eğitim rakibi Halk Eğitim Gücünü 2 – 1 yenerek turnuvanın bu yıl ki şampiyonu oldu. Turnuvanın Final maçını izleyen  Başkan Salih Ekinci ” iki takımda iyi mücadele etti. Ama sonuçta bir takım şampiyon olacaktı oda Viranşehir Halk eğitim oldu. Ben her iki takımı da kutluyorum” dedi.

Maç sonrasında ödül töreni yapıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Turnuvada emeği geçen heyete Yılların futbolcusu Mahmut Ekinci tarafından ödülleri verildi. 3. Olan takıma ise ödüllerini Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi verdi. Turnuvanın 2. olan Viranşehir Eğitim Gücü’ne ödüllerini Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin verdi.

Şampiyon takım Viranşehir Halk eğitim kupasını ve ödülünü Başkan Ekinci’nin elinden aldı. Başkan Salih Ekinci burada yaptığı konuşmada” 10 Martta başlayan belediyemizin düzenlediği turnuvamızın bugün finalini gerçekleştirdik. Turnuvamızda 450 sporcu katıldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Maçlar sonrasında takımlar kupa, madalya ve çeşitli ödüller alırken toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler.