MİLLETVEKİLİ ÖZŞAVLI`DAN BAŞKAN EKİNCİ`YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

13.04.2019 17:00:00

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, Başkan Salih Ekinci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vekil  Özşavlı beraberinde AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile, 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak Belediye Başkanı seçilen Salih Ekinci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Ekinci ve ekibini tebrik eden Vekil Özşavlı burada yaptığı açıklamada, seçimlerin geride kaldığını bundan sonra çalışma ve hizmet zamanı olduğunu söyledi.

Viranşehir’e Hizmet etmek için kaybedecekleri bir dakikaları bile olmadığını ifade eden Özşavlı, “Viranşehir'i sınırsız hizmet bekliyor. Allahın izniyle hep beraber bir ekip halinde ilçemizi daha müreffeh hale getireceğiz." şeklinde konuştu.

Vekil Özşavlı’nın ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Salih Ekinci ise, Halkın sayesinde burda olduklarını belirterek, ötekileştirici değil, birleştirici olacaklarının altını çizdi.

Halkın kendisine güvenip bu görevi verdiğine vurgu yapan Ekinci, “ Halkımız bize güvendi, bizi buraya getirdi.Onların güvenini su istimal etmeyeceğiz” dedi.

Vekil Özşavlı, yapılan konuşmaların ardından Belediye toplantı salonunda yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Özşavlı, Belediye meclis üyeleriye tek tek tanışarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Özşavlı, yaklaşık 2 saat süren belediye ziyaretinin ardından esnaf ziyareti gerçekleştirmek üzere Belediye’den ayrıldı.