GEZDİK SOKAKTA 2.5 KM STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI

12.04.2019 10:50:00

Belediyemiz tarafından, Yaban mahallesi'ne bağlı  Gezdik sokak'ta yol sorununu gidermek amacıyla 2.5 km stabilize yol yapım çalışması başlattı.

Gönül Belediyeciliği anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Viranşehir Belediyemiz, Halkın taleplerine cevap vermeye devam ediyor.

Plan ve program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, Gezdik sokak'ta başlattığı çalışmayı kısa bir sürede bitirmeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili olarak Başkan  Salih Ekinci," Söz verdiğimiz gibi halkımıza hizmetkar olmaya geldik.Bu anlamda halkımızın ayağına hizmet götürmekle beraber gönüllerine de gireceğiz.Bunun için havaların düzelmesi ile birlikte çalışmalarımıza hız vererek gerek merkez mahallelerde gerekse de kırsal mahallelerimizde yol sorunu bulunan yerlerde çalışma yaparak bu sorunu minimize etmeye çalışacağız.Şimdiden yapacağımız hizmetlerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." Diye konuştu.