BAŞKAN EKİNCİ KIRSALDA ÇALIŞMALARIN STARTINI VERDİ

11.04.2019 15:10:00

31 Mart yerel seçimlerinde Başkan seçilen Salih Ekinci, kırsal mahallelerde çalışmalarına başladı.

Başkan Salih Ekinci çalışmalara hızlı başladı. 31 mart yerel seçimlerinde Viranşehir Belediye Başkanı seçilen Ekinci, gelen tebrikleri kabul etmeye devam ederken, kent genelinde ise çalışmaların aksamaması için belediye ekiplerine gerekli talimatları verdi. Başkan Ekinci, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de üst yapı çalışmalarına başladı. Yağışlı havanın durduğu bugünlerde Sağırtaş Mahallesinde üst yapı çalışmalarının startı verildi. Mahalleye kilitli parke taşı döşeyen fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz, birkaç gün içinde çalışmaları bitirmeyi hedefliyor. Başkan Salih Ekinci, “Halkımıza seçim vaatlerimizi verirken, hizmetlere devam edeceğimizi belirtmiştik. Bu anlamda kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarının startını verdik. Yağışlı havalar nedeni ile çalışmalar biraz geç başladı. Fakat kısa süre içinde çalışmalarımızı hızlandırdık. Halkımızın ihtiyaçlarına göre çalışmalarımız devam edecek ” dedi.