MEZARLIKLARDA BAHAR TEMİZLİĞİ

9.04.2019 11:18:00

Belediyemiz tarafından mezarlıklarda bahar temizliği başlatıldı. İlçemizin farklı mahallelerinde bulunan mezarlıklarda baharın gelmesi ile uzayan otlar temizlenirken, temizlik işçileri de mezarlık aralarını temizledi.

İlçemizin farklı mahallelerinde bulunan mezarlıklarda bahar temizliği başlatıldı. İlçe merkezinde bulunan mezarlıklar temizlik işçileri ve park bahçe işçilerinin ortak çalışması ile yabani otlardan temizleniyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Salih Ekinci : ”Halkımızın manevi değerleri bizim önceliklerimizdendir. Bahar ayının gelmesi ile mezarlıklarda yabani otlar büyümeye başladı. Özellikle yaklaşan Ramazan ayı öncesi vatandaşlarımızın mezarlıkları ziyaret ederken herhangi bir sıkıntı yaşamaması için temizlik çalışmalarımıza şimdiden başladık.” Dedi.

Mezarlıkların bakım ve temizliğinin büyükşehir belediyesine ait olduğunu hatırlatan Başkan Ekinci, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışacaklarını bu nedenle ellerinden geldiğince “bu iş benim bu iş büyükşehirin” demeden çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.